Na highwayi číslo jedna vyjetejma kolejema...

...možná potkáš cestou Blondi, jak žene svuj dravej vůz.

Změřeno + zastaveno + ztotožněno = pokuta? Hovno Lakatoši! Hovno máš!

Ženete si to po highwayi číslo jedna směrem na obydlenou pravotočivou zatáčku před Vídní. Jako slušný, obezřetný, zákonacnostný občan-řidič jste si vědom, že u Humpolce v příkrým kopci často bouraj politici. Šeří se, už je skoro tma. Auta, která jedou delší dobu za Vámi neřešíte, spousta dalších chudáků jede z práce z matičky Prahy, protože v rámci vysoké profesní kvalifikace pro ně také v Asii nenašli místo.

Když Vás při předjíždění pomalu jedoucího vozidla začně zezadu problikávat dálkovými světly v levém jízdním pruhu jiné vozidlo, slušně se zařadíte do pravého pruhu, jakmile je to možné. Jenže dotyčné vozidlo Vás předjede, zařadí se před Vás, prudce zpomalí a na zadku se mu rožne modrá neonová cedule. Dívíte se, že kdejaký tuzér s podivným nasvícením zadního okna Vám tyká a zve Vás na nejbližsí benzínku. Ze zvědavosti následujete. Třeba budou nabízet radlice na odhrnování sněhu, čípky na lepší výkon nebo snad nějaké police (o tom také psali na tom neónu).

Z tuzérů se nakonec vyhrabala banda budižkničemů, jejímž úkolem je buzerovat lidi. Po zastavení zjistí, že (ne)jste jejich protivník, protože na místě nezaplatíte a ještě, jejda, zapomenete si ŘP doma a jako překupník aut, vrah nebo vyděrač taky nevypadáte. Znejistěl je dotaz, zda se každý řidič hned po položení otázky o požití alkoholu před jízdou přizná. Rozněžněně jim oznámíte, že sami nevíte a tedy necháme se překvapit výsledkem dechové zkoušky na přítomnost alkoholu. Kupodivu nula. Tak moc víc nezdržovali a jali se dál se prohánět ve svém revíru.

A tak tehdy začal příběh černej jako krtci, plnej zrady, mouder, lstí, vychcaností a vychytralostí.

Ale asi to ještě není ten nejkrutější příbeh...

Lakatoši, přeji Ti, abys kilo a půl špaget po jedné sral!

Pac a pusu!

Blondi

Dokumentace

Fotky